Georgia / Gruusia / Tbilisi

Euroopan ja Aasian rajalla, Kaukasian vuorten kupeessa sijaitsee pieni ja kaunis maa – Georgia tai kuten sitä neuvostoaikana kutsuttiin Gruusia. Georgian käyntikortteina ovat sen asukkaiden ääretön vieraanvaraisuus, maukkaat saslikit, ainutlaatuiset viinit, vanhat vuoristoluostarit, sen pääkaupunki Tbilisin perinteiset kahvilat ja rikkivesisaunat, sytyttävät kansantanssit sekä naivistiset ja koskettavat Niko Pirosmanin taulut. Georgia on maa, jossa kreikkalaisen mytologian sankarit kävivät etsimässä kultaista taljaa, ja Prometeus oli kahlittuna kalliolle Zeuksen käskystä.

 

Georgia kutsuu matkustajia viettämään rantalomaa ikivehreässä Batumin kaupungissa, juomaan Borjomia sekä hoitamaan terveyttä samannimisessä kylpyläkaupungissa, laskettelemaan ja nautimaan Kaukasusvuorten ikuista kauneutta Gudauri tai Bakuriani laskettelukeskuksiin, maistamaan viiniä ja ”chachaa” (viinirypälevotkaa) Alazanin laaksoon, tutustumaan Isä Aurinkosen kotikaupunki Goriin.

 

Järjestämme pidennettyjä viikonloppumatkoja Tbilisiin, Georgian kiertomatkoja, Georgian patikointimatkoja, Georgian viini- sekä etnomatkoja, Georgia – Armenia – Azerbaidzan kiertomatkoja.