Odessa

Pietari on kansan keskuudessa Pohjoinen Palmira, Odessa on Eteläinen, eikä syyttä! Tällä Mustanmeren rannalla sijaitsevalla miljoonan asukkaan kaupungilla on charmia. Keskustan tyylikäs arkkitehtuuri, suuri palatsien, teattereiden sekä museoiden määrä, katujen selkeä suunnittelu tekee siitä Pietaria muistuttavan. Kaupunki kehittyi monikansallisena satamakaupunkina, täällä muodostui aivan erikoinen, vain Odessalle ominainen ilmapiiri sekä tapakulttuuri; paikalliset asukkaat ovat erittäin huumorintajuisia ja vieraanvaraisia. Hellä Mustameri, lempeä aurinko, upeat hiekkarannat sekä varjoisat puistokadut lisäävät tunnelmaa ja vetävät Odessaan tuhansia turisteja. Odessan lukuisissa puistoissa ja kaupungin tuntumassa sijaitsevassa vesipuisto/vapaa-ajankeskuksessa Koblevossa löytyy tekemistä koko perheelle.

 

Odessan matkaan voi yhdistää Ukrainan pääkaupungin Kiovan tai Moldovan matkan kanssa. Odessasta voi tehdä retket Ukrainan puolella olevalle Tonavan suistolle, Moldovaan/Transnistriaan, yhteen maailman vanhimpia kaupunkeja Belgorod-Dnestrovskiin, Ukrainan tärkeisiin satamakaupunkeihin Hersoniin ja Nikolaeviin, viiniretket entiseen sveitsiläiseen siirtokylään Shaboon tai Tairovin viinitehtaalle. LINKKI Lisää Odessan retkistä

 

Meiltä saat myös omatoimimatkapaketit sekä räätälöidyt matkat Odessaan, kaikkien vaatimusten ja makujen mukaan, majoitus hotellista huoneistoon sekä kuljetus- ja retkipalvelut perillä.